Hopp til innhold

Utsett og opptak

Maritim båtforening har felles opptak og utsett av båter som skal i vinteropplag hos oss.

Båtutsett: lørdag 25.april
Båtopptak: lørdag 26.september

Båtutsett er lørdag 1.mai

Båtopptak er lørdag 2.oktober

Båtutsett: lørdag  30.april
Båtopptak: lørdag 1.oktober

VINTEROPPLAG
er i tidsrommet oktober til og med april. Båtopptak/utsett blir nærmere bestemt og annonsert årlig. På land plasseres båtene etter anvisning fra opptaksleder. Båteiere er selv ansvarlig for opplagsutstyr og forsvarlig understøtting. Det skal til en hver tid være ryddig rundt/under båten. Båter i boblehavn får henvist plass av havnesjefen og kan bruke strømuttak tilsvarende plassnummer. Det er anledning til å bruke max 1000W pr. båtplass. Det er kun anledning til å dekke båten med presenning(er) i samme tidsrom som vinteropplaget (fra oktober til april). Ved helt spesielle anledninger kan det søkes styret om å få ha presenning liggende lenger, dog ikke lenger enn 15. mai. MB holder kompressoranlegget i gang når det er fare for at det kan legge seg is. Det er ikke anledning til å lage ytterligere hull i bobleslangen uten uttrykkelig avtale med styret/havnesjefen.

Vinterleie boblehavn:
Plassbredde under 4m.